Expert

EXPERT

 

PEUGEOT EXPERT


Kako je svaki posao različit, tako vam nova gama Expert nudi širok izbor mogućnosti: 2 volumena, 2 nosivosti i 2 motora. Sigurno ćete naći Expert koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Bez obzira na vaš izbor, svaki Expert dijeli kvalitete svih Peugeota: stil, praktičnost, dinamičnost i inovativnost. Vaše su potrebe određivale njegov dizajn. Rezultat je funkcionalna i praktična oprema poput niskog utovarnog praga zahvaljujući zračnom ovjesu, potpuno iskorištene unutrašnjosti, stražnjih krilnih vratiju koja se otvaraju 180° kako bi vam olakšala utovar, inovativna cjelina koja će oslikavati i sliku vaše tvrtke.
Novi Expert furgon može se naručiti s dodatnim redom sjedala, te tako može prevesti do 6 osoba.

U putničkoj izvedbi, novi Expert Tepee nudi vam izbor između nekoliko izvedbi. Među njima možete pronaći onu koja je najbolje prilagođena vašim potrebama i načinu uporabe. Dostupan je u izvedbama s 5, 6, 8 ili 9 sjedala, u dugoj i kratkoj izvedbi.
Klasična Peugeot elegancija, performanse njegovih motora, odlično ponašanje na cesti, osvjetljenost njegove kabine, udobnost i sigurnost svakodnevno će oslikavati vašu dinamičnost.

 

KATALOGICJENIK THUMB